Miért éri meg a fodrászoknak/ kozmetikai szalonoknak használni a Tripadvisort?

Az edzőtermekhez hasonlóan számos fodrászat és kozmetikai szalon is üzemel a városban. Nagyon nehéz kitűnni a nagy zajból, mivel nem elég jó szolgáltatást nyújtani, hangoztatni is kell azt, hogy a te üzletedben van az egyik legjobb kozmetikus és az ügyfelek olyan arckezelést kapnak nálad, hogy máshova már nem is akarnak majd menni, csak hozzád. Ugyanez a helyzet a fodrászatoknál is, hangoztatnod kell, hogy te készíted a legdivatosabb frizurát a városban. Ez egy törzsvendég születésének optimális folyamata. Rád talál az interneten, szétnéz a Facebook oldaladon, vagy a weboldaladon, illetve a Tripadvisoron, időpontot foglal, elnéz az üzletedbe és kipróbálja a szolgáltatásodat, majd rájön, hogy egész életében arra várt, hogy ilyen professzionális kozmetikus kezei közé kerülhessen. Na igen, de a kérdés az, hogy hogyan talál rád és mit talál a weboldaladon. Van-e olyan vonzó tartalom ott, ami meggyőzi arról, hogy ő pont hozzád akar elmenni arckezelésre, testtekercselésre, vagy egyéb általad kínált gyógykezelésre. A Tripadvisor azon marketingeszközök egyik, ami segít bevonzani az új ügyfeleket a szalonodba, ha magad szeretnéd TripAdviror oldalad optimalizálni, akkor ebben a cikkben hasznos információkat kapsz.

5-2

Tapasztalatunk szerint azok a kozmetikai szalonok és fodrászatok, akik sikeresek az online marketingben is, azok használják a TripAdvisor rendszerét is.

Ebben a cikkben segítünk neked megismerni a TripAdvisor keresőoptimalizálását. Ez az a felület, amit érdemes használni a plusz bevételszerzéshez. Azonban a jelenlét még nem jelenti a biztos sikert. Meg szeretnénk mutatni azokat a dolgokat, amikre ha ügyelsz akkor jobb eredményt fogsz elérni, és több ügyfélmegkeresést fogsz kapni, így radikálisan növelheted árbevételed. A PhoCusWright nyilvánosságra hozott esettanulmányában egyértelműen kiderül, hogy a mások által írt vélemények határozzák meg a vállalkozásod forgalmát.

Mégis mit kell tenned ahhoz, hogy jól szerepelj a TripAdvisor oldalán és új ügyfeleket vonz be az üzletedbe?

Friss adatok

Mindig aktualizáld a releváns nyitvatartási időt, az üzleted címét és a szolgáltatásod árait, illetve a nálad elérhető szolgáltatások listáját is, így könnyen elkerülheted a negatív visszajelzéseket és a csalódott ügyfeleket.

Képek

Fodrász marketing

A minőségi képek sokat elárulnak az adott fodrászatról, vagy szalonról. Már az, hogy nem pixeles képekkel kommunikálsz a Tripadvisor oldalán jó képet fest rólad, mint vállalkozó és nagyobb kedvvel látogatnak el hozzád azok, akik fodrászt, vagy kozmetikust keresnek, de még nem tudják melyik új helyet válasszák.

Leírás

Minden egyes lehetőséghez írj valamit és töltsd ki az összes kínálkozó rubrikát, mert így átfogó képet tudsz adni a leendő ügyfeleidnek arról, hogy mire is számíthatnak nálad. Ha még egy 360 fokos képet is feltöltesz ide, akkor egyértelmű előnyre teszel szert a versenytársaiddal szemben.

Ha te is fodrászattal, vagy kozmetikai szalonnal rendelkezel és szakmai tanácsra lenne szükséged, akkor keress minket bizalommal, mivel sokat tapasztalt csapatunk áll rendelkezésedre. Folyamatosan monitorozzuk a marketinget érintő új lehetőségeket és segítünk abban, hogy ezt mihamarabb be tudd építeni a saját vállalkozásodba és versenyelőnyre tegyél szert a hasonló szalonokkal szemben.

Időpontfoglalás

A Tripadvisor felületébe beintegrálható az időpontfoglalási rendszer is, így ha megtetszett a vásárlódnak valamelyik szolgáltatás, úgy azonnal lecsaphat egy szabad időpontra.

Ha követed a fent leírtakat garantáltan fogod tapasztalni a változást. Több ember fog felkeresni, nálad megszállni, sokkal többen fognak nálad vacsorázni, vagy csak egyszerűen kikapcsolódni. Egy kis idő ráfordítással a te vállalkozásod is szuper eredményeket érhet el.

Keresőoptimalizálás

Használj kulcsszavakat. Ahogyan más helyeken, így itt is nagyon fontos, hogy használj kulcsszavakat. Használd a Google kulcsszótervező és kutasd fel a vállalkozásodhoz releváns kulcsszavakat. 

Van olyan referenciánk ahol a kiváló szolgáltatást kiváló minősítéssel értékelték a vendégek:

Fodrász marketing eredmények 2018

 

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Kérj visszahívást, vagy keress minket online. Üzenj nekünk, írd meg elképzeléseidet és találjuk meg közösen az ügyfeleidhez vezető utat!

360 marketing kapcsolatfelvételMessage Us

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

Feliratkozom hírlevélre