Hogyan vezesd be a konditermedet a helyi köztudatba

Mostanában minden sarkon konditerem nő. Olyan gyakoriak, mint a városi galamb, abból is a szürke fajta. Természetesen ez az egyre növekvő sportolási igényeknek köszönhető. Ezzel párhuzamosan egyre sűrűbb piaccal néz szembe az, aki konditerem boldog tulajdonosa. Ebben szeretnénk a tulajdonosoknak olyan eszközöket bemutatni, amik segítenek a nagy zajban kiemelkedni és legyőzni a versenytársakat.

1. Top tipp: Használd a helyi keresőoptimalizálást!

Egy olyan ingyenes eszköz igénybevételét ajánljuk, ami növelheti az edzőtermed weboldalának a látogatottságát, ráadásul a Google keresője is előrébb sorolja azt. Jól hangzik, igaz? A jó hír az, hogy mindez nem kerül pénzbe! Ebben a helyi keresőoptimalizálásban segít a schema generálás és a cikkünkben meg is találhatod a megfelelő választ és a megfelelő lépéseket is. Nem csak a multik árnyékából bújhatsz ki, de a helyi konkurenciával is felveheted a versenyt.

2. Vedd rá az ügyfeleidet, hogy véleményezzék a konditermedet online

Konditerem marketing 2018

Tudtad, hogy 2017-ben a fogyasztók 85%-a pontosan annyira bízott meg az internetes véleményekben, mintha valaki személyesen ajánlotta volna nekik az üzletet, vagy a szolgáltatást? Ezen az úton elindulva, ha valaki online véleményezi és osztja meg az olvasókkal, hogy milyen jól felszerelt a konditermed és a hangulat sem az utolsó, úgy azok, akik még nem jártak nálad, nagyobb eséllyel térnek be hozzád és válnak új ügyfelekké. Vedd úgy, hogy a pozitív visszajelzés egy fegyver a versenytársaiddal szemben. Ugye, hogy megjött a kedved a vélemények begyűjtéséhez?

3. Próbáld ki a Google My Business szolgáltatást!

Étterem marketing 2018

A Google Cégem szolgáltatással nem csak a Google Térképre kerülhetsz fel, de a találati listában is kiemelt helyet érhetsz el anélkül, hogy hirdetnél. Ez konyhanyelven annyit tesz, hogy ha valaki rákeres arra a kulcsszóra, hogy „konditerem”, akkor a te vállalkozásodat hozza ki a Google elsőként a találati lista jobb oldalán, fotóval és nyitvatartási idővel együtt. Ezt egészíti ki a fent már említett helyi keresőoptimalizálást, ami dióhéjban abban segít, hogy az edzőtermedben növeld a forgalmat és új vásárlókhoz is eljusson a híred.

Ne habozz, vesd be ezeket a jól bevált fegyvereket, vagy vedd fel szakmai csapatunkkal a kapcsolatot és hódítsuk meg együtt a piacot! Vigyázz, kész, rajt! Készen állsz?

 

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Kérj visszahívást, vagy keress minket online. Üzenj nekünk, írd meg elképzeléseidet és találjuk meg közösen az ügyfeleidhez vezető utat!

360 marketing kapcsolatfelvételMessage Us

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

Feliratkozom hírlevélre