Tűnj ki versenytársaid közül trükkjeinkkel!

Mi is pontosan a helyi keresőoptimalizálás?

A helyi keresőoptimalizálás egy ingyenes program, amelynek segítségével növelheted a weboldal látogatottságát, ráadásul a Google keresője is előrébb sorolja a vállalkozásodat. Jól hangzik, igaz? A jó hír az, hogy mindez most számodra is elérhető! A schema.org használatával nem csak a multik árnyékából bújhatsz ki, de a helyi konkurenciával is felveheted a versenyt.

A helyi keresőoptimalizálás előnyei

Joggal merül fel benned a kérdés, hogy miért is fontos a kisebb vállalkozások számára a helyi keresőoptimalizálás és milyen előnyeid származhatnak abból, ha Te is használod? Korábbi bejegyzésünkből minden kérdésedre választ kaphatsz ide kattintva olvashatod el cikkünket.

Most egy teljesen új rendszert mutatunk be neked, ami valódi innováció a lokális SEO területén és remekül kihasználható a kisebb üzletek és szolgáltató egységek számára is. Segítségével nem csak az adott cég weboldala lesz látogatottabb, de a Google rendszerében való előrejutásodat is segíti, ráadásul teljesen ingyenes.

Ez tulajdonképpen egy megoldás, amely segíti a keresőrobotokat abban, hogy minél pontosabb információt szolgáltass magadról, ezáltal több érdeklődő és potenciális vásárló találjon rá az üzletedre az interneten. A Google és a Bing pár éve támogatja a schema.org jelölést, ezért érdemes minél előbb neked is alkalmazni.

A művelet nagyon egyszerű, csak ki kell töltened ezt az adatlapot és mi létrehozzuk neked azt a kódot, amit ha beillesztesz a weboldaladba, akkor jelzed a keresőrobotok számára, hogy pontosabb adatokat adsz meg, így az előrébb sorolhat a találati listában és a térképen is. Illeszt be a kódot a weboldalad minden oldalába, vagy küld el a webfejlesztődnek, aki pár perc alatt beépíti számodra a kódot.

A szükséges lépések:

  1. Az alábbi űrlapon add meg az céged adatait, például a vállalkozásod nevét, vagy a hozzá tartozó weboldal URL címét!
  2. Válaszd ki, hogy fizikai címet vagy a postafiókod címét szeretnéd hozzáadni!
  3. Miután megadtad a részleteket, kattints a „másolás vágólapra” lehetőségre!
  4. Ezek után illeszd be ezt a kódot a megfelelő oldalakon, ahol szeretnéd megjeleníteni az elérhetőségedet. (Javasoljuk, hogy a honlapod aloldalain is tedd közzé!)

Küldd el a kódot egyszerűen a weboldalad kezelőjének

Töltse ki az alábbi űrlapot

Local Business Schema Előnézet

Milyen előnyeid származnak ebből?

  1. A vállalkozásoddal kapcsolatos kitöltött adatok megkönnyítik a keresőrobotok munkáit, a schema pont ebben segít Téged.
  2. Mivel még csak kevesen használják ki ennek a rendszernek az előnyeit, előnyt szerezhetsz versenytársaiddal szemben.
  3. Ezáltal könnyedén tájékoztathatod vásárlóidat a pontos címedről, telefonszámodról, weboldaladról és nyitvatartásodról is.

 

360 marketing kapcsolatfelvételMessage Us

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

Feliratkozom hírlevélre