Téged is követ a Google!

2017. december 11. - Nagy László
Olvasási idő: 2 perc


Tagek: Becsült várakozási idő Élő látogatási adatok Google Cégem

A Google tudja, mikor vannak nálad a legtöbben!

Ebben az esetben nem is vagyunk olyan távol ennek az állításnak az igazságtartalmától. Ha megfelelően kezeled a céged online adatait, akkor tényleg sok mindent fog tudni a vállalkozásodról. Például azt is, melyek azok a napok és órák a nyitvatartási időben, amikor a legtöbben vannak, sőt, azt is, mennyi időt tölt el egy ember az üzletedben, vagy mennyi várakozásra számíthat az adott időpontban. A képen láthatod, hogyan:

 

Legnépszerűbb időpontok a cégedben

Top3 indok, amiért ez hasznos számodra!

A Google segítségével a friss látogatási adatokat egyszerűen a hasznodra is fordíthatod. Hogyan?

  1. Azokra az időszakokra, amikor kevesen járnak az üzletedben, olyan akciókat és kedvezményeket dolgozhatsz ki (pl.:”happy hours”), amik ezekben az időpontokban is bevonzzák hozzád a potenciális vásárlókat. Így növekedni fog a bevételed és nem lesznek üres járatok.
  2. Fontos, hogy megfelelően legyen feltüntetve az üzleted nyitvatartási ideje. Figyelj oda arra is, hogy a rendkívüli nyitvatartás már az ünnepek előtt be legyen állítva, így vásárlóid tudnak veled tervezni, ami növeli az ügyfeleid bizalmát.
  3. Vállalkozásod felkerül a Google térképre, ami könnyen láthatóvá teszi azok számára is, akik még nem jártak az üzletedben. Ha még nem hallottál erről a lehetőségről, akkor olvasd el a Google Cégem regisztrációról és beállításokról szóló részletes cikkünket.

Használd okosan a Google adatbázisát és tedd meg a megfelelő lépéseket ahhoz, hogy elnyerd meglevő ügyfeleid bizalmát és bevonzd a lehető legtöbb leendő vásárlót. Mi azért vagyunk, hogy neked csak a munkádra kelljen koncentrálnod, a többit pedig nyugodtan bízd csak ránk.

További cikkek:
3 Google Cégem újdonság amit jobb ha, mielőbb kihasználsz! 3 Google Cégem újdonság amit jobb ha, mielőbb kihasználsz! Érezted már Te is úgy magad, hogy a vállalkozásod vezetése mellett egyszerűen nem jut kapacit
Miért éri meg a fodrászoknak/ kozmetikai szalonoknak használni a Tripadvisort? Miért éri meg a fodrászoknak/ kozmetikai szalonoknak használni a Tripadvisort? Az edzőtermekhez hasonlóan számos fodrászat és kozmetikai szalon is üzemel a városban. Nagyon

Kövess engem

Nagy László
Bloggazda

Szeretnéd megkapni a legfrissebb változtatásokat és aktualitásokat a Google szolgáltatásaival kapcsolatban? Mostantól mindezt megteheted, hiszen ha feliratkozol a hírlevelünkre, egyenesen az email-fiókodba röpítjük a friss, ropogós híreket!

360 marketing kapcsolatfelvételMessage Us

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

Feliratkozom hírlevélre